Coliziune cu o poartă de acces

0
27

Polițiștii din Bârsana au fost sesizați că pe raza localității a avut loc un accident rutier cu victimă.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din Sighetu Marmației, în timp ce conducea un autoturism având direcția de deplasare dinspre Strâmtura spre Sighetu Marmației, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu stâlpul porții de acces într-un imobil.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În Baia Mare
Un motociclist a intrat într-o autoutilitară

Polițiștii băimăreni au cercetat un accident rutier pe B-dul București.
Polițiștii au constatat că un bărbat, de 47 de ani, din Șomcuta Mare, în timp ce conducea motocicleta, nu a păstrat distanța de siguranță suficientă față de autoutilitara care circula în fața sa și a intrat în coliziune cu aceasta.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar motociclistului i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Motoscuter lovit de un autoturism

Polițiștii din Baia Mare au constatat faptul că un bărbat, de 56 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ferăstrăului a pătruns în intersecția cu strada Minerilor, fără a respectata semnificația indicatorului „Cedează trecerea” și a intrat în coliziune cu un moto­scuter, condus de o femeie, de 34 de ani.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătorii celor două autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.