Mircea Cirț, candidatul PNL la Primăria Baia Mare:” Orașul noastru poate deveni un centru regional important pe harta României”

0
84

Antreprenorul Mircea Cirț este surpriza PNL Maramureș pentru alegerile locale din această toamnă. După ce a dezvoltat o afacere de succes, ATP Exodus, care oferă sute de locuri de muncă și care a pus județul pe harta performanței antreprenoriale, Mircea Cirț a decis să se implice în comunitate și să scrie și povestea de succes a orașului Baia Mare.
,,Baia Mare are un potențial extraordinar și poate deveni, cu pricepere și multă muncă, un centru regional important pe harta României. Pentru a atinge acest obiectiv, orașul nostru are nevoie de infrastructură conectată național și internațional, de investitori care să creeze locuri de muncă, de îmbunătățirea sistematică a învăță­mân­tului liceal și superior, în vederea pregătirii tinerilor pentru piața de muncă din viitor.”, susține Mircea Cirț.
Antreprenorul băimărean a fost implicat în diferite proiecte sociale, a reușit să aducă câteva branduri auto de renume, lucru care înseamnă valoare adăugată pentru Baia Mare și a construit un centru de evenimente atât de necesar orașului, deoarece nu existau soluții pentru a găzdui un public mai numeros de 300 persoane.
,,Am promovat constant valorile orașului nostru, pentru că eu cred că Baia Mare poate deveni o poveste de succes, așa cum este astăzi Oradea, Sibiul sau Clujul.”, afirmă Mircea Cirț.
Mircea Cirț susține că a ales echipa liberală deoarece are încredere în Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș și în Guvernul PNL.
,,Am analizat atent echipa locală a PNL, echipa națională a partidului, perspectivele acestora pentru viitor și am considerat că echipa PNL este cea mai potrivită pentru mine și pentru împlinirea visului meu de a dezvolta Baia Mare.”, afirmă candidatul PNL la Primăria Baia Mare.
Mircea Cirț știe exact cum va arăta Baia Mare, la finalul celor două man­date pe care vrea să le obțină: ,,Un oraș atractiv, cu oportunități pentru tineri și cu suficiente locuri de muncă bine plătite pentru toți cei care își doresc să trăiască aici. Un oraș în care oamenii vor dori să își crească copiii și să se dezvolte profesional. Un oraș si­gur, ofertant pentru piața muncii, un oraș cu o viață culturală activă și cu evenimente de anvergură, care vor aduce bunăstare pentru oameni și pentru comunitate.Va fi un centru regional care va putea intra oricând în competiție cu Oradea sau Clujul. Dezvoltarea orașului Baia Mare este următoarea mea poveste de succes.”
I.N.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.