Provocare pentru tineri: să atingă un milion de pași

0
45

În luna septembrie, tinerii sunt invitați la noua provocare YmilesON! Tot ce trebuie să faceți este să vă monitorizați pașii pe parcursul lunii septembrie.
Împreună cu prietenii trebuie să atingeți un milion de pași. YmilesON este un concurs – step challenge – adresat tinerilor din România cu vârsta cuprinsă între 14-25 ani, care va avea loc în perioada 1-30 Septembrie 2020. Puteți să vă înscrieți individual sau în echipă de maxim 5 persoane. Pentru a respecta regulile de distanțare socială și pentru a-i proteja pe cei din jur, nu este necesar ca membrii echipei să se întâlnească. Aceștia pot face pașii individual, iar numărul total se va adăuga în contul echipei lor. Termenul limită pentru înscrieri este 28 August 2020, ora 12:00. Participanții minori au nevoie de acordul parental pentru a putea participa. Acesta se va trimite pe adresa de email: ymileson@gmail.com.
Formularul de înscriere participanți se găsește la adresa: forms.gle/v4EhhAMS7W7PuvsNA. Mai multe detalii se găsesc pe postarea de pe site-ul YMCA România (http://ymca.ro/2020/2553/)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.