🕮 Lecții de învățat 🕮 Povestea Oanei

0
194

Am avut bucuria s-o cunosc și să stau de vorbă cu Oana Sorescu, primul master trainer EFT (tehnici de eliberare emoțională) din România, practician Matrix reimprinting și deținătoare a multor alte calificări care țin de dezvoltarea personală.
Un om care trăiește cu bucurie fiecare clipă a vieții ei. O femeie perfect sănătoasă. Dar asta nu înseamnă că așa a fost tot timpul. Cu ani în urmă, a fost diagnosticată cu cancer și i s-au dat două luni de trăit… Aici a început totul. Iar momentul culminant și declanșator de vindecare a fost atunci când a înțeles că tot ceea ce se petrece în viețile noastre și mai ales în corpurile noastre depinde doar de noi, depinde de felul în care noi percepem realitatea, de convingerile și credințele noastre.
Momentele sale de căutare, de învățare, de acceptare au făcut-o să înțeleagă că toate emoțiile negative (nemulțumirea, frica, grijile exagerate, invidia, tristețea, neîncrederea, nehotărârile) frustrează corpul, creând dezechilibre energetice. Noi suntem energie pură și bolile apar în urma dezechilibrelor energetice și numai de noi depinde vindecarea și bucuria unei vieți sănătoase.
Oana Sorescu a învățat pentru ea, dar a făcut un mod de viață din a-i învăța și pe alții să înțeleagă că gradul tău de sănătate și confort emoțional depinde doar de alegerile conștiente și inconștiente pe care le faci.
Că singura persoană ale cărei emoții și comportament le poți schimba ești tu. Lecții de în­vățat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.