🕮 Lecții de învățat 🕮 Puneți preț pe oameni!

0
131

Omul este cea mai mare dintre toate minunile! Unii înțelepți au spus că omul este măsura tuturor lucrurilor. Că nimic nu este mai straniu în ființa umană decât deosebirile și contradicțiile care ne definesc.
A te ocupa de oamenii cu care lucrezi și a-i coordona este o abilitate de preț. Dacă credeți că o aveți sau că o puteți dobândi, folosiți-o. Puneți preț pe oameni. Întrebați-vă dacă sunt eficienți și sunt încadrați în funcția potrivită! Dacă le sunt satisfăcute dorințele! Dacă sunt fericiți la serviciu! Dacă se înțeleg cu ceilalți…
O echipă se conduce prin puterea exemplului! Suportul oferit echipei (oricare ar fi activitatea care trebuie dusă la bun sfârșit) este foarte important. Motivați-vă echipa! Informați bine, întotdeauna, pe toată lumea. Nu puteți acuza pe cineva că nu și-a făcut treaba cum trebuie, dacă nu l-ați informat corect și nu ați verificat dacă a înțeles.
A mulțumi oamenilor după ce aceștia și-au îndeplinit sarcinile sunt două condiții la fel de importante. Așa ziceau bunicii noștri: „din ce ai, și din ce dai, poți să-ți faci rai!” Dar să nu uităm că nimic nu ne poate mulțumi dacă nu suntem noi mulțumiți cu noi!
Lecții de învățat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.