Arestat preventiv pentru infracțiuni rutiere

0
15

Joi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă de 30 de zile, emis de Tribunalul Maramureș pe numele unui bărbat, de 28 de ani, din Borșa, care, în data de 19 august, a condus sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere, acroșând 6 autoturisme.
Tânăr bănuit de furturi, reținut pentru 24 de ore
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Baia Mare au identificat un bărbat, de 23 de ani, din localitate, bănuit de comiterea mai multor furturi.
Investigațiile efectuate au relevat faptul că tânărul ar fi sustras mai multe biciclete, diverse scule, ghivece de flori și produse alimentare din diferite zone ale municipiului Baia Mare.
Față de acesta s-a dispus reținerea pentru 24 ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ.
Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activități infracționale.

În Baia Sprie
Două ateliere de service auto au fost închise

Polițiștii din Baia Sprie, împreună cu reprezentanții RAR, ITM și Garda de Mediu, au efectuat o acțiune de control la operatorii economici care desfășoară activități de reparații și întreținere auto.
În cadrul acțiunii, au fost verificate 3 societăți comerciale de profil, fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.000 lei, de către reprezentanții RAR, iar ca măsură complementară pentru două dintre societățile respective s-a dispus oprirea activităților pentru care nu dețin autorizație.

Acțiuni de verificare

Joi, 3 septembrie, în județul Maramureș, echipele mixte de control au executat 12 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 46 de societăți comerciale / persoane fizice autorizate, 6 mijloace de transport public în comun și au legitimat 384 de persoane.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.