Lemn confiscat în Baia Sprie

0
38

Luni, 7 septembrie, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe DN 18, Pasul Gutâi, polițiștii din Baia Sprie au depistat un bărbat, de 62 de ani, din Borșa, care transporta material lemnos, din specia cherestea și grinzi de esență fag, fără a respecta prevederile legale.
Cel în cauză le-a prezentat polițiștilor un aviz de însoțire, în care era înscrisă o cantitate mai mică decât cea transportată, fapt constatat după măsurarea volumului materialului lemnos de către un specialist din cadrul Ocolului Silvic Baia Sprie.
Față de bărbat, s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar diferența de material lemnos constatată în urma măsurării a fost ridicată în vederea confiscării și predată în custodia Ocolului Silvic Baia Sprie.
De asemenea, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu are drept de a conduce deoarece permisul are valabilitatea expirată, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu 870 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere.

Control judiciar pentru 60 de zile

Față de bărbatul, de 35 de ani, reținut luni pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de “lovire sau alte violențe”, “amenințare” și “tulburarea ordinii și liniștii publice” s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 zile.
Persoană dispărută
Polițiștii din Dragomirești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 52 de ani, din Șomcuta Mare, este dat dispărut de la locul unde își desfășura activitatea – stâna din zona numită „Șandra”.
Au fost constituite echipe de polițiști, reprezentanți ai Ocolului Silvic Dragomirești, reprezentanți din cadrul Primăriei Dragomirești și salvamontiști, care au efectuat căutări în zona Izvor – Baicu.
La data dispariției era îmbrăcat cu o bluză de culoare albastră cu dungi, pantaloni de trening de culoare închisă, purta o pălărie și o pereche de papuci.
Semnalmente: Aproximativ 1.80 m, 60 kg, ochi albaștri, păr șaten, față ovală.

În Sighetu Marmației
Polițiști amenințați cu o sabie

Polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 62 de ani, cu privire la faptul că este amenințată de către un bărbat.
La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 48 de ani, care i-a amenințat cu o sabie.
Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul poliției, apoi s-a dispus internarea acestuia la Spitalul de psihiatrie Sighetu Marmației.
În cauză s-au întocmit două dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și respectiv de ultraj.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.