Aproape 2.000 pachete cu țigări, confiscate la frontiera cu Ucraina

0
31

Duminică, 13 septembrie, polițiștii de frontieră din Sighetu Marmaţiei au oprit pentru control, în localitatea Crăciunești, un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în România, la volanul căruia se afla cetățeanul român M.H., în vârstă de 37 de ani.
La controlul autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, în portbagajul acestuia, 4 colete voluminoase, învelite în folie neagră. Imediat, mașina a fost condusă la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor. În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 1.960 pachete de țigări, provenite din magazine de tip duty-free, în valoare de aproximativ 23.000 lei.
Cu ocazia verificărilor, s-a constatat că persoana aflată la volanul mașinii nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În consecință, acesteia i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și conducere fără permis.
Totodată, țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit în activitatea infracțională a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.