Gabriela Ardusătan rememorează copilăria în noul său videoclip

0
34

Tânăra și talentata artistă, Gabriela Ardusătan, a lansat recent un nou proiect muzical. În noul său cântec, Gabriela rememorează cu vocea sa duioasă frumusețea copilăriei.
Videoclipul melodiei poate fi urmărit pe canalul youtube. Linia melodică îi aparține lui Dumitru Dobrican, textul este semnat de Mătușa Pleșioaie, acompaniamentul a fost asigurat de Dumitru Dobrican (taragot), Flaviu Dan (vioară), Nicu Nichita (contrabas). Sunetul și mixajul au fost realizate de Dan Petric. Cosmin Tomoiagă a fost videograf, iar regia a fost pusă la cale de Vlad Verdeș. Filmările au fost realizate la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare.
„În căsuța dintre tei este un cântec plin de emoție și de o profundă trăire sufletească, ce ne aduce aminte de cea mai frumoasă perioadă a vieții: COPILĂRIA. Cred că mulți dintre dumneavoastră vă veți regăsi în acest cântec, așa că vă invit să retrăiți fiecare strop de emoție din acest videoclip, odată cu mine! Alese mulțumiri celei care și-a pus tot sufletul în formarea mea ca artist și mi-a creionat pașii pe drumul cântecului: doamnei profesoare Angela Buciu. Mii de mulțumiri maestrului Dumitru Dobrican pentru că mi-a încredințat linia melodică a acestei piese din repertoriul domniei sale. De asemenea, doresc să adresez mulțumiri distinsei doamne Mărioara Dobrican pentru sfaturile și îndrumările atât de prețioase din bogata experiență a dânsei. Mulțumiri doamnei director Iuliana Dăncuș pentru încredere, sprijin și atenție deosebită în frumoasa colaborare cu Ansamblul Folcloric Național Transilvania”, a punctat pe pagina sa de socializare, Gabriela Ardusătan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.