Înscrieri pentru concursul Drumul spre celebritate

0
8

Orchestrele și Corurile Radio, Antena Satelor, Asociația „Pro Valores” și Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România îi invită pe tinerii interpreți de folclor, să se înscrie la cea de-a XII a ediție a Concursului „Drumul spre celebritate”.
Tinerii iubitori de folclor, cu vârste de maximum 30 de ani, împărțiți pe două mari secțiuni: instrumentiști și cântăreți și câte două categorii de vârstă, vor putea intra în posesia unor premii importante, dar vor primi și șansa unor reale oportunități de afirmare.
Prima etapă a competiției se va desfășura online. Până în 11 octombrie, concurenții vor trebui să trimită o înregistrare video nemasterizată pe adresa: concursuldrumulsprecelebritate@gmail.com, după ce vor consulta toate condițiile de înscriere – https://www.asociatiaprovalores.ro/drumul-spre-celebritate-inscrieri/. Finala Concursului „Drumul spre celebritate” va avea loc pe data de 1 noiembrie 2020. Tinerii selectați în urma etapei on-line vor evolua pe scena Sălii Radio, în compania Orchestrei de Muzică Populară, dirijată de Adrian Grigoraș, în cadrul unui spectacol dedicat Zilei Radioului și transmis în direct de Antena Satelor și preluat de Favorit TV. Din juriu fac parte nume importante ale fenomenului folcloric actual: interpretele de muzică populară Viorica Flintașu și Ioana Maria Ardelean, realizatoarele radio Ileana Vieru și Violeta Ianculescu, precum și Adrian Grigoraș – dirijorul Orchestrei de Muzică Populară Radio.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.