Înscrieri pentru Casa Eficientă Energetic

0
74

Începând cu acest an, cei care vor să crească eficiența energetică a propriei locuințe vor putea cere de la stat aproximativ 15.000 euro, printr-un nou program de finanțare, pentru a-și dota casa cu sisteme de încălzire, izolație ori sisteme de iluminat mai economice.
Pentru a putea obține fondurile nerambursabile, cei interesați vor trebui să îndeplinească o serie de condiții și să depună mai multe acte, înscrierile în program începând chiar azi, după cum a anunțat, în august, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.
Programul „Casa Eficientă Energetic” a început în 15 septembrie 2020. Cei interesați de „Casa Eficientă Energetic” trebuie să depună on-line, la adresa www.cee.afm.ro/, cererea însoțită de un certificat de performanță energetică inițial și un audit energetic al casei unde vor să facă lucrarea. Programul anunțat de autorități, ce se desfășoară, pentru prima oară, în acest an, finanțează persoanele fizice ce vor să crească eficiența energetică a locuinței cu 60% din costul acestor lucrări, dar nu mai mult de 70.000 lei, adică aproape 15.000 euro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.