Ciprian Danciu, înlocuit de la ACS Fotbal Comuna Recea

1
228

Conducerea clubului ACS Fotbal Comuna Recea a decis înlocuirea lui Ciprian Danciu în urma celor patru eșecuri, din tot atâtea etape înregistrate de nou promovată la nivelul eșalonului secund.
Discuțiile rezilierii contractului s-au consumat duminică, zi în care conducerea administrativă a și găsit înlocuitor. Nicolae Constantin, fost jucător la Rapid, Petrolul sau FC Brașov este noul tehnician al grupării maramureșene, acesta conducând deja primul antrenament luni după-amiază.
Pe lângă aducerea fostului jucător al Rapidului, Comuna Recea a reușit cooptarea unui alt rapidist, Emil Dică, acesta urmând să aibă rolul de director sportiv. Ca o coincidență, aceste schimbări vin tocmai în săptămâna când trupa de lângă Baia Mare va da piept cu Rapid București, formație aflată la egalitate cu prima poziție în clasamentul la zi al Ligii 2.
Se spune că despărțirea de Ciprian Danciu ar fi fost una costisitoare, vechiul antrenor având o clauză consistentă stipulată în contract în cazul unei demiteri.
Din sursele noastre mișcări de trupe ar fi fost și la nivelul conducerii administrative, fostul președinte Florin Gherasim fiind retrogradat din funcție, iar de acum încolo va îndeplini cea de vicepreședinte. Numărul 1 în club a devenit nimeni altul decât Cosmin Butuza, fost secretar de stat în MTS, decizie venită probabil pe linie politică.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.