A început construcția unui nou bloc de locuințe sociale în Șomcuta Mare

0
321

Administrația publică locală Șomcuta Mare mai face un pas pentru a asigura locuinţe sociale. Zilele trecute, au început lucrările de construcţie a noului bloc de locuinţe sociale din Şomcuta Mare.
Imobilul este realizat de Primăria Șomcuta Mare cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale și de la bugetul local. „S-au demarat lucrările la noua construcţie de pe strada Postei din Şomcuta Mare. Imobilul va avea 32 de apartamente cu destinaţia de locuinţe sociale. Valoarea totală a investiției se ridică la 8.612.404 lei”, a declarat Gheorghe-Ioan Buda, primarul oraşului Şomcuta Mare.
Realizarea unei astfel de investiții a fost extrem de necesară, având în vedere numărul mare de solicitări de locuințe depuse atât de către tineri, cât și de către persoanele aflate în situații excepționale.
„Asigurarea de locuinţe sociale este şi o măsură de stimulare a tinerilor pentru a rămâne în localitate, de a reduce migrația populației din zonă, de a veni în sprijinul celor care se află în situații deosebite și au nevoie de o locuință. Acestea sunt doar o parte dintre motivele pentru care am întocmit proiectul şi am depus documentația la Agenția Națională pentru Locuințe, fiind făcute toate demersurile la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru realizarea acestui imobil”, a conchis Gheorghe Buda.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.