Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

0
22

Miercuri, polițiștii rutieri maramureșeni au depistat în trafic doi bărbați care au comis infracțiuni la regimul rutier.
Polițiștii din Săliștea de Sus au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, din Baia Sprie.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Centrul de Permanență Dragomirești unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cel de-al doilea caz, un bărbat, de 39 de ani din Republica Moldova, care a condus o autoutilitară pe DN 1C, în localitatea Buciumi, a fost oprit pentru control.
În urma verificărilor, s-a constatat faptul că bărbatului îi este reținut permisul de conducere.
În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.

13.500 lei amenzi și 3 permise reținute

Miercuri, polițiștii din Ulmeni și Bogdan Vodă, au desfășurat acțiuni pe linia rutieră-viteză, dar și pentru combaterea consumului de alcool la volan.
În cadrul acțiunilor, au verificat 51 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 13.500 lei.
Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 3 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.