Ordine de protecție provizorie

0
14

Vineri seara, la ora 20.15, polițiștii din Recea au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că a fost amenințată și agresată fizic de către concubin.
La fața locului, polițiștii au identificat apelanta ca fiind o femeie, de 32 de ani, din Baia Sprie, și concubinul acesteia, un bărbat, de 33 de ani.
În urma verificărilor, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările în acest caz.
Cel de-al doilea ordin de protecție a fost emis de polițiștii din Ocna Șugatag.
La fața locului, au identificat o femeie, de 64 de ani, din Desești care ar fi fost amenințată și agresată fizic de către soțul ei, un bărbat, de 66 de ani.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și “amenințare”.

Condamnat la închisoare pentru infracțiuni rutiere

Polițiștii din Suciu de Sus au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Târgu Lăpuș.
Mandatul îl privește pe un bărbat, de 36 de ani, din comuna Cernești, care a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Baia Mare.

Tânăr arestat preventiv

Judecătoria Vișeu de Sus a dispus arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, a unui tânăr, de 25 de ani, din Borșa. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de ultraj și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.