Maramureșean depistat cu peste 12.000 pachete cu țigări

0
25

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației – Serviciul Teritorial Satu Mare au oprit pentru control, în localitatea Decebal, o autoutilitară pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare de Marea Britanie.
Mașina era condusă de către un cetățean român, în vârstă de 31 de ani, domiciliat în județul Maramureș.
La controlul sumar al autoutilitarei, s-a constatat că în compartimentul de marfă se aflau mai multe colete, unele învelite în folie neagră, ocazie cu care șoferul și mijlocul de transport au fost conduși la sediu pentru continuarea cercetărilor.
În urma inventarierii coletelor, s-a constatat că acestea conțineau, pe lângă diferite bunuri personale (haine, obiecte electrocasnice etc.) și 12.090 pachete cu țigări, de diferite mărci, provenite din magazine de tip duty-free din Ucraina, în valoare de aproximativ 142.000 lei.
Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată, autoutilitara, în valoare de aproximativ 16.800 lei, a fost indisponibilizată pentru continuarea cercetărilor, iar conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.