Peste 10.000 pachete cu țigări, confiscate la frontiera de nord

0
23

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației – Sectorul Negrești-Oaș au observat, pe direcția localității Târșolț, un autoturism de teren care se deplasa în mare viteză, dinspre frontiera de stat spre interiorul țării.
Imediat s-a trecut la urmărirea acestuia, pe drumuri neamenajate. În apropierea localității Orașu Nou, cu sprijinul polițiștilor de la rutieră din Negrești-Oaș, s-a încercat oprirea acestuia, însă șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, continuându-și deplasarea în mare viteză spre localitatea Iojib. Deoarece nici de această dată conducătorul auto nu a oprit, a fost executat un foc de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.
Șoferul și-a continuat deplasarea, iar într-o pădure din apropiere a abandonat mașina și a fugit.
În urma cercetării terenului, între localitățile Medieş Vii și Iojib, au fost descoperite 20 de colete voluminoase, care conțineau aproximativ 10.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de aproape 117.000 lei.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate toate măsurile legale.
Polițiștii de frontieră din Sighetu Marmației au descoperit, într-un imobil de pe raza municipiului, 550 pachete cu țigări, în valoare de 6.435 lei.
Țigările au fost confiscate iar proprietara imobilului este cercetată pentru infracțiunea de contrabandă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.