Un bărbat reținut și altul arestat preventiv

0
28

Tânărul reținut pentru 24 de ore, în seara zilei de 5 octombrie, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au identificat și cea de-a doua persoană bănuită de comiterea infracțiunii ca fiind un bărbat, de 27 de ani, din Baia Mare.
Față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Arestare și Reținere Preventivă din cadrul IPJ, urmând a fi prezentat Instanței de Judecată cu propunere de arestare preventivă.

Condamnați pentru infracțiuni la regimul rutier

• Marți, 6 octombrie, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Baia Mare, privind un bărbat, de 49 de ani, din Tăuții Măgherăuș. Acesta este condamnat la pedeapsa de 1 an și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.
• În cazul celui de-al doilea bărbat, Judecătoria Baia Mare a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta are 30 de ani, este din Șindrești și este condamnat la 2 ani și 6 luni închisoare sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.
Ambii bărbați au fost depuși în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.