Noi reguli de funcționare pentru restaurante, cafenele și baruri

0
130

Joi, în ședință extraordinară, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a luat următoarele decizii:
• Funcționarea activității restaurantelor, cafenelelor, barurilor (în interior și exterior, la terase), dar și a operatorilor licențiați în domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 7-21, în localitățile unde rata de incidență a cazurilor este egală sau mai mare de 1,5 la 1.000 de locuitori.
• În toate spațiile publice deschise din Ardusat, pe o distanță de 100 de metri în jurul perimetrelor exterioare ale uni­tă­ților de învățământ, instituțiilor publice, lăcașurilor de cult, unităților de alimentație publică, se instituie purtarea obligatorie a măștii de protecție. Sunt exceptate de la această măsură copiii cu vârsta mai mică de 5 ani și persoanele care suferă de boli care le afectează capacitatea de oxigenare sau dețin adeverință de la medic de specialitate.
• În Dragomirești slujbele religioase se vor oficia doar în spații deschise, până la data de 1 noiembrie.
• Se interzice accesul vizitatorilor/aparținătorilor, susținătorilor sau reprezentanților legali ai beneficiarilor serviciilor de asistență socială la Căminul pentru Persoane Vârstnice Baia Sprie.
• Se prelungește până la data de 31 decembrie 2020 suspendarea activității creșelor și centrelor de zi din subordinea Consiliului Local Sighetu Marmației.
• Se vor distribui măști de protecție persoanelor la intrarea în târgurile și piețele de pe raza UAT Bogdan Vodă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.