Punct obţinut in extremis

0
74

Progresul Şomcuta Mare – CSC Sânmartin 1-1 (0-1)

Progresul Şomcuta Mare a obţinut un punct din duelul de pe teren propriu cu CSC Sânmartin, 1-1 (0-1), punct contabilizat in extremis, la ultima fază a jocului. Din păcate, cele două formaţii au oferit un fotbal slab calitativ, cu puţine situaţii de poartă, însă cu o dominare mai concludentă a gazdelor, sterilă în cea mai mare parte.
CSC Sânmartin a fost echipa care s-a aflat în avantaj, Alexandru Pintea deschizând scorul în minutul 30 în urma unei faze fixe. Şomcutenii vor restabili egalitatea prin acelaşi procedeu, în minutul 90+5, căpitanul Ştefan Illeş aducând un punct nesperat. Progresul acumulează cinci puncte în urma acestui rezultat şi se clasează pe poziţia a şaptea.
Reamintim că CS Minaur Baia Mare nu a jucat în etapa 5, meciul cu SCM Zalău fiind amânat din pricina cazurilor de Covid-19 cu care se confruntă galben-albaştrii.
• Progresul Şomcuta Mare: Roșiianu – C. Bud (46, B. Bîrle), R. Lazăr, Lang, A. Tutuța, S. Da­vid (82, V. Pop), Balmoș, Bușică (65, Răduneață), Vultur (82, Pohl), Nemeș (19, Aframman), Illeș (cpt.). Rezerve neutilizate: Brumar – B. Lazăr, Revesz, Gherghel. Antrenor: Cristian Bogdan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.