Un jucător și un membru al staff-ului Naționalei de tineret, confirmați cu Covid

0
14

Un jucător și un membru al staff-ului naționalei de tineret a României au fost depistați, luni, cu Covid-19.

Potrivit Federației Române de Fotbal, a avut loc a cincea testare a lotului U21, care era obligatorie înaintea partidei cu Malta.

„Din păcate, un jucător și un membru al staff-ului au fost găsiți pozitivi cu virusul SARS-CoV-2”, a anunțat FRF.

Cei doi au izolați și nu vor mai face parte din delegația pentru meciul programat marți seara, la Giurgiu, de la ora 20.00. De asemenea, DSP va deschide o anchetă epidemiologică.

Un alt staff la meciul de la Giurgiu

Federația Română de Fotbal, prin Comisia Medicală, a decis să înlocuiască tot staff-ul tehnic pentru partida de mâine seară, considerând că aceștia sunt contacți direcți ai persoanei din staff. Astfel, la meciul cu Malta, echipa va fi condusă de pe margine de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. Acesta va fi ajutat de Dinu Todoran și Dumitru Moraru.

Echipa a părăsit cantonamentul de la Buftea și se va muta la Hotelul Marriott, acolo unde va sta până la meciul cu Malta. De asemenea, conferința de presă a selecționerului Adrian Mutu, care e considerat contact direct de Comisia Medicală a FRF, nu va mai avea loc. În plus, antrenamentul oficial nu va mai fi la Buftea, urmând a fi mutat pe un alt stadion. Vom reveni cu informații cât mai curând.

(sursa: Mediafax)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.