În Cavnic „Ora primarului” – edilul va expune on-line activitatea sa cetățenilor

0
21

Vladimir Petruț a câștigat categoric un nou mandat de primar al orașului Cavnic. El a reușit să-și învingă principalii contracandidați și să câștige încrederea căvnicarilor, pentru alți patru ani.
Ca un semn de recunoaștere pentru voturile primite în urma scrutinului din 27 septembrie, dar și ca o dovadă că va rămâne un primar în slujba căvnicarilor, Vladimir Petruț a ieșit în fața localnicilor, printr-o apariție mediatizată pe Facebook, cu câteva precizări. În primul rând, acesta a anunțat că va reveni în fiecare lună, pe pagina sa de socializare, cu o postare video de o oră, în cadrul unei rubrici permanente numită „Ora Primarului”, în care va prezenta căvnicarilor activitatea sa din luna precedentă.
„În fiecare lună vom avea un raport al primarului, timp de o oră. În prima jumătate de oră vă voi spune ce s-a întâmplat în primărie în acea lună, iar în cealaltă jumătate de oră voi sta la dispoziția dumneavoastră, să vă ascult și să vă răspund la mesaje”, explică Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic.
La nivelul administrației publice locale, primarul a promis că se vor lua măsuri de reorganizare a primăriei: „Vom reforma aparatul primarului, acolo unde este necesar vom aduce oameni noi, iar acolo unde sunt prea mulți, vom trimite acasă din ei, dacă se impune”, mai spune Petruț.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.