Nunta de aur 2020

0
63

Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin CHERECHEȘ, a inițiat și în acest an evenimentul „Nunta de aur 2020”, pentru cupluri, dar evenimentul nu se va desfășura fizic, datorită pandemiei.

În aceste circumstanțe, s-a hotărât ca premiile și diplomele să fie oferite la domiciliu, de către angajații instituției. Premiul este în valoare de 500 lei/cuplu.
Cătălin CHERECHEȘ, primar al Municipiului Baia Mare: „Cred cu tărie că o națiune care nu își respectă bătrânii, nu are nici un viitor. Chiar dacă la nivel național sunt încă multe de schimbat, până să ajungem la nivelul în care seniorii români vor primi respectul cuvenit, în Baia Mare situația se află deja pe drumul cel bun, la nivelul administrației locale. Trebuie să le fim sprijin la anii senectuții, să le oferim condiții și servicii pentru a le ușura bătrânețea, să le fim alinare și ajutor după ce o viață întreagă s-au sacrificat și au construit pentru noi, pentru bunăstarea noastră și a orașului pe care cu toții atât de mult îl iubim.”
Cuplurile, care prin respect reciproc și statornicie au ajuns la venerabila vârstă de 50 de ani de căsnicie, se pot înscrie telefonic la tel. 0730.887.744 sau la Asociația CASPEV, str. Săsarului nr. 3.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.