Din cauza lucrărilor, circulație îngreunată, în continuare, la Fărcașa

1
30

În urma lucrărilor de modernizare a „Drumului Nordului”, pe raza comunei Fărcașa se circulă în continuare cu dificultate. Asta deși, conform celor spuse de constructor și autorități județene în vară, lucrările aici trebuiau să se apropie de final deja.
Astfel, după nemulțumirea cetățenilor din vara acestui an, toți au dat asigurări că tronsonul cu pricina va fi perfect funcțional din luna noiembrie. Însă realitatea este alta.
„După frezare, în centrul localității Fărcașa, pe o porțiune de câteva sute de metri, se toarnă, pe o bandă, stratul stabilizant! La întâlnirea din vară, la care au fost prezenți președintele CJ Maramureș-Gabriel Zetea, primarul comunei Fărcașa-Ioan Stegeran, Vasile Șpan-director executiv CJ Maramureș, Josef Reisenbauer – director și Alexandru Achim – directori Implenia mbh, alături de alți specialiști ai firmei, constructorul a dat asigurări că până în luna noiembrie toți cei 40 de kilometri propuși, respectiv: tronsoanele de la Hideaga-Ardusat-limita cu județul Satu Mare și Ardusat-Fărcașa, Gârdani-Ariniș-Moara Florii-limita cu județul Sălaj, vor fi asfaltați. Însă, după cum evoluează lucrările, se pare că, spre nemulțumirea cetățenilor și a participanților la trafic, vom mai avea de așteptat”, au precizat reprezentanții administrației locale din comuna Fărcașa.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.