În atenția spectatorilor de la Teatrul Municipal

0
21

Oficialii Teatrului Municipal Baia Mare îi informează pe iubitorii de cultură că ″activitatea Teatrului Municipal Baia Mare se desfășoară în condiții bune, urmând regulile impuse de autorități. Noul regulament transmis de către Comitetul pentru Situații de Urgență spune că teatrele își vor putea continua activitatea și atunci când rata de infectare este în procent de până la 3 cazuri la mia de locuitori, cu o capacitate de 30%. Dacă ați venit la spectacolele noastre, ați putut observa că în sala noastră, menținem deja acest procent, chiar dacă județul și orașul nostru se află sub acel prag de 1,5 cazuri la mia de locuitori. De asemenea, vă asigurăm că spațiile în care vă primim sunt dezinfectate cu produse biocide autorizate și că respectăm toate indicațiile primite de la autorități, pentru siguranța noastră a tuturor. Suntem cu gândul bun către dumneavoastră și către toți colegii din țară! Sănătate multă!″


Apel pentru respectarea normelor de siguranță sanitară, în domeniul cultural

Ministerul Culturii realizează o analiză privind cazurile de infectare cu SARS-CoV-2 în instituțiile culturale, în special în rândul artiștilor și lucrătorilor tehnici.
Având în vedere transmiterea comunitară foarte accentuată și semnalarea răspândirii cazurilor și printre reprezentanții sectorului cultural, ministerul face un apel la responsabilitatea angajaților și angajatorilor din domeniu, pentru ca evenimentele culturale să se desfășoare în condiții de siguranță pentru ei și public.
„Pandemia de coronavirus este chiar un dezastru care poate fi diminuat doar prin implicarea fiecăruia dintre noi și prin respectarea tuturor regulilor și măsurilor de siguranță. Este o dovadă clară că trebuie să fim pregătiți pentru orice fel de scenariu, așa încât să putem preîntâmpina cele mai grave situații”, a declarat ministrul Bogdan Gheorghiu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.