În Remetea Chioarului, peste 400 de gospodării racordate la rețeaua de apă

0
29

Una dintre cele mai importante investiții în Remetea Chioarului a fost racordarea aproape a tuturor gospodăriilor la rețeaua de apă potabilă. Astfel, în ultimii ani, peste 400 de familii au fost conectate la rețea, fără a mai avea probleme cu apa.
Pe lângă rețelele noi de alimentare cu apă, s-au găsit și surse suplimentare de apă, pentru a evita problemele în anotimpurile secetoase.
„Apa potabilă este cea mai importantă resursă de consum uman pe care o avem. De aceea, alimentarea fiabilă cu apă potabilă, disponibilă 24 de ore pe zi – șapte zile pe săptămână – este esențială pentru bunul mers al societății. Timp de 4 ani, în decursul primului mandat, am muncit constant pentru ca toți locuitorii comunei Remetea Chioarului să aibă acces la apă potabilă: investiții în extinderea rețelei de apă, achiziția de stații de tratare a apei și, nu în ultimul rând, racordarea a peste 400 de gospodării la rețeaua de apă. De asemenea s-a suplimentat aducțiunea de apă din localitățile Remetea Chioarului și Berchez prin crearea de noi puțuri, astfel că peste 90% din gospodăriile din comuna Remetea Chioarului sunt racordate la rețeaua de apă, acestea având apă potabilă”, a declarat Călin Ovidiu Petrică, primarul comunei Remetea Chioarului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.