În Rona de Sus • Tânăr, arestat preventiv pentru cultivare de cannabis

0
34

Vineri, 16 octombrie, în baza autorizațiilor de percheziție emise de Tribunalul Maramureș, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca – Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, împreună cu procurori DIICOT, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în localitatea Rona de Sus.
Totodată, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, pe numele unei persoane bănuite de cultivare plante de cannabis.
În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate 28 de comprimate de culoare albastră și pulbere de aceeași culoare, rezultată din fărâmițarea lor, 26 plante de cannabis, mai multe pachete de țigări, o pungă cu 92 de comprimate roz, mai multe pungi cu o substanță vegetală de culoare verde oliv, un ambalaj din staniol ce conținea o substanță vegetală de aceeași culoare, o folie transparentă cu aceeași substanță, semințe de cannabis, 20.000 lei, 3 stații de emisie-recepție, precum și alte elemente probatorii și înscrisuri.
Substanțele psihotrope au fost ridicate și transportate la Biroul de Analiză și Profil al Drogurilor Cluj-Napoca, în vederea expertizării.
La propunerea procurorului din cadrul DIICOT Maramureș, sâmbătă, 17 octombrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de un tânăr, de 22 de ani. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și contrabandă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.