Bărbați cercetați pentru violență în familie

0
36

În Sălsig
Vineri, 16 octombrie, ora 23.29, polițiștii din Fărcașa au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a provocat scandal, amenințându-și soția și fiica vitregă minoră cu acte de violență.
La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 28 de ani, din Sălsig, și-a amenințat fiica vitregă, o minoră de 16 ani, și-a agresat soția și a distrus bunuri în locuință.
În cauză a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.
Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea efectuării unui examen psihiatric.
Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și viol.

În Desești
Duminică seara, ora 22.03, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că soțul acesteia a amenințat-o cu acte de violență, atât pe ea cât și pe cele două fiice minore, fiind nevoite să părăsească domiciliul.
În apropierea domiciliului apelantei, polițiștii au identificat-o pe acesta ca fiind o femeie, de 51 de ani, din Desești, și fiicele minore ale acesteia de 14 și 7 ani.
La domiciliul acestora a fost identificat soțul femeii, un bărbat, de 51 de ani.
Din primele verificări, polițiștii au constatat că pe fondul consumului de alcool în mod frecvent, bărbatul și-a amenințat soția cu o bucată de lemn, aceasta fiind nevoită să părăsească domiciliul împreună cu cele două fiice pentru a nu fi victime ale violenței fizice.
În cauză polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, totodată victimele fiind reintroduse în locuință.
Soțul femeii a fost transportat și internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.


Condamnat pentru infracțiuni rutiere

Duminică, 18 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii emis de Judecătoria Baia Mare, privind un bărbat, de 38 de ani, din Baia Mare.
Acesta a fost condamnat la 1 an de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost anulat permisul de conducere.
Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Baia Mare.


În Baia Mare
Verificări în târgul auto

Duminică, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul IPJ Maramureș și Groși, au desfășurat activități la târgul auto din Baia Mare pentru verificarea respectării măsurilor dispuse de autorități pe perioada stării de alertă. Au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.