Noul sezon, sub formă de turnee

0
40

Într-un final, Federația Română de Volei s-a decis asupra noului format al campionatului Diviziei A1 la masculin și feminin, campionat care se va derula sub forma unor turnee. Astfel, noua conducere a FRV a insistat ca cel puțin în turul campionatului să aibă loc 6 turnee de sală, echipele organizatoare fiind stabilite prin tragere la sorți. Din păcate, Știința Explorări Baia Mare nu a avut noroc la această tragere și nu va organiza niciun turneu pe teren propriu.
Primul turneu este programat în perioada 6-8 noiembrie în organizarea Științei București, unde Știința Explorări va întâlni echipa organizatoare și pe Universitatea Cluj. Cel de-al doilea turneu se va desfășura la Dej, din 20 și până în 22 noiembrie, echipa antrenată de Marius Botea urmând să aibă ca adversare pe Dinamo București și Unirea Dej. La o săptămână, în perioada 27-29 noiembrie, Știința Explorări se va deplasa la Zalău pentru turneul 3, pentru confruntările cu CSM Câmpia Turzii și SCM Zalău. Tot la Zalău sunt stabilite turneele 4 și 5, la început de decembrie – 5-7, adversarii echipei noastre urmând să fie voleibaliștii de la Steaua și Brașov. În fine, ultimul turneu de sală al anului și, implicit, ultimii adversari din turul campionatului, sunt Arcada Galați, SCMU Craiova și CSU Timișoara. Acest turneu va fi organizat de SCMU Craiova și se va desfășura în perioada 11-13 decembrie.
Cât privește returul campionatului, o decizie în acest sens se va lua în cursul lunii ianuarie, când forul de specialitate va hotărî dacă va miza pe aceeași strategie, totul fiind în funcție de evoluția pandemiei cu coronavirus.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.