Autospeciale noi în dotarea IPJ

0
30

În această săptămână, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a primit ultimul lot de autospeciale, astfel că în acest an instituția a fost dotată cu 116 autovehicule.
Este vorba despre autospeciale Dacia Logan – 59 buc, Dacia Duster – 56 și un Mercedes Benz Vito Tourer, cu dotări specifice muncii operative, inscripționate și cu rampe de semnalizare acustice și optice.
Autospecialele au fost distribuite Serviciului Rutier, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Ordine Publică, Poliția Transporturi Feroviare, structuri asigurate logistic, polițiilor orășenești și rurale.


Tânăr condamnat la pedeapsa cu închisoarea

Marți, polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Sighetu Marmației, privind un tânăr, de 26 de ani, din Remeți.
Acesta este condamnat la pedeapsa închisorii de 5 ani și 8 luni sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.