Sindicaliștii din administrație cer o întâlnire cu guvernanții

0
20

Sindicaliștii din administrație au transmis Guvernului României o listă de revendicări a căror soluționare este imperativă pentru buna desfășurare a activității salariaților în sectorul de activitate pe care îl reprezintă.
Liderul sindicaliștilor din administrația maramureșeană, Nicolae Mureșan, vicepreședinte al Federației Naționale a Sindicatelor din Administrație, a declarat că una din cereri face referire la convocarea în cel mai scurt timp, a unei întâlniri cu reprezentanții FNSA pentru discutarea revendicărilor.
FNSA va transmite această listă de revendicări tuturor organizațiilor politice și va solicita sprijin pentru soluționarea lor, aducând la cunoștința membrilor de sindicat modul în care fiecare organizație politică va întreprinde demersuri pentru soluționarea solicitărilor noastre. Printre altele, sindicaliștii cer interzicerea cumulului pensiei cu salariul în administrație, acordarea unui stimulent lunar pe perioada stării de alertă și a stării de urgență pentru salariații din administrația publică care desfășoară activități cu risc de infectare la COVID-19.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.