Tânără din Maramureș, calificată în semifinala emisiunii Vedeta Populară

0
97

Raluca Covaci, câștigătoarea locului I pentru interpretare (2018), a Marelui Premiu și a Trofeului Concursului „VIOREL COSTIN” (2019) de la Sighetu Marmației, a trecut cu brio de prima etapă a Concursului „VEDETA POPULARĂ”, organizat de Televiziunea Română ! Cu un timbru vocal aparte, un repertoriu specific zonei folclorice a Maramureșului, cu o ținută scenică impecabilă, Raluca a reușit să convingă juriul, promovând în semifinala concursului.
În competiție, tânăra a cântat doina “Mândră floare-i norocu” din repertoriul Titianei Mihali. La a doua probă, aceasta a urcat pe scenă împreună cu Anghelina Timiș Lungu, interpretând o piese din repertoriul artistei – “Inimă fără noroc”. Raluca Covaci, elevă a Colegiului de Arte din Baia Mare, s-a declarat încântată de această experiență.
Vedeta Populară este un show de folclor, în care interpreţi care visează să devină celebri şi care cântă muzică populară au şansa să fie apreciaţi de o ţară întreagă. Ei urcă pe scenă şi evoluează în faţa unui juriu de specialişti – Grigore Leşe, una dintre cele mai respectate voci ale culturii noastre tradiţionale, poetul Mircea Dinescu, interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic şi realizatoarea TVR, Elise Stan. Emisiunea se difuzează în fiecare duminică, de la ora 21, pe TVR.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.