Un pădurar din Maramureș a fost amenințat de un bărbat

0
37

Cazul este anchetat de autorități

Un pădurar din Maramureș, aflat în timpul serviciului, a fost amenințat de un bărbat. Cazul este anchetat de autorități, pentru a se stabili dacă pădurarul a fost doar amenințat sau a existat și o agresiune fizică.

Incidentul a avut loc într-o pădure din comuna Repedea. Un angajat al Ocolului Silvic Poieni a fost amenințat de un presupus hoț de lemne.

De asemenea, polițiștii și procurorii trebuie să stabilească dacă pădurarul a fost lovit de persoana care l-a amenințat. Dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

„În data de 22 octombrie, ora 09.45, un bărbat de 35 de ani din Repedea, în timp ce își exercita atribuțiile de serviciu în fondul forestier pe raza comunei Repedea, ar fi fost amenințat cu acte de violență de către un bărbat de 38 de ani. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj. Cu privire la aspectele sesizate în articol, referitoare la faptul că bărbatul de 35 de ani a fost victima unor acte de violență, nu există date în acest moment. Cauza a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, în vederea continuării cercetărilor”, au anunțat reprezentanții Poliției.

În urmă cu un an, un alt incident a avut loc în județul Maramureș. Atunci, pădurarul Liviu Pop a fost împușcat mortal de hoții de lemne.

(sursa: Mediafax)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.