Vera Terebesi, în Antologia Universum din Montreal, Canada

0
282

Irina Vera Terebesi dovedește că are un suflet liric. Pictează tablouri în care lumina este caracteristica predominantă, dar scrie și versuri. În calitate de scriitor, băimăreanca, a fost inclusă în rândul personalită­ților literaturii contemporane care au fost reunite în Antologia Universum, volumul 4, apărută la Montreal, Canada.
Irina Vera Terebesi s-a născut pe 20 martie 1975 în Cehu Silvaniei, jud. Sălaj. Cu origini în Arduzel, jud. Maramureș, unde a revenit cu drag în vacanțe și ori de câte ori era posibil, a ales să trăiască împreună cu familia în Baia Mare. Lucrează ca pedagog social în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului aducându-și aportul în recuperarea și reabilitarea copiilor și tinerilor cu nevoi speciale.
În materie de hobby-uri este atrasă de pictură, arta sub orice formă, lectură, psihologie. Membră a Asociației Artiștilor Plastici Alexandru Șainelic Baia Mare, participă activ la expoziții de pictură și alte evenimente realizate împreună cu oameni iubitori și creatori de frumos, cu idealuri mărețe. Scrie poezie și proză scurtă din anul 2018. A debutat literar în anul 2019 în revista virtuală ,,Bibliotheca septentrionalis”, Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.