Viaţă în siguranţă pentru victimele violenţei domestice

0
18

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș invită victimele violenţei domestice să aplice la procesul de selecție a persoanelor care vor face parte din grupul – țintă în vederea realizării activităților prevăzute în cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, „VENUS – ÎMPREUNĂ PENTRU O VIAŢĂ ÎN SIGURANŢĂ”.
Proiectul are în vedere reducerea numărului de victime ale violentei domestice prin crearea şi dezvoltarea unei rețele naționale inovative integrate de 42 locuințe protejate, în scopul transferului la o viață independentă a victimelor violenței domestice. Numărul total al beneficiarilor va fi de peste 700 de persoane.
Metodologia de selecție și anexele sunt disponibile la sediul DGASPC Maramureș, sau pot fi descărcate de pe link-ul: wwwdgaspcmm.ro.
Pentru informații suplimentare: e-mail: office @dgaspcmm.ro sau tel. 0262228999, 0262215853, 0787874378. Persoane de contact: Lenuța Plitan, Daniela Covaciu, Adriana Sabău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.