Partidul Mișcarea Populară și-a depus listele cu candidații la alegerile parlamentare

0
99

Deputatul Adrian Todoran: Vom continua politica dusă pentru bunăstarea oamenilor. Din respect pentru maramureșeni

În cursul acestei săptămâni, Partidul Mișcarea Populară Maramureș a depus listele oficiale cu cadidații formațiunii la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Lista este deschisă de deputatul Adrian Todoran, pentru Camera Deputaților, și de primarul Lucian Morar, la Senat. Din echipă mai fac parte nume noi, dar și consacrate ale partidului: Florin Creț – secretar de stat în ministerul Dezvoltării, Cornel Varga – consilier local, George Moldovan – vicepreședinte Consiliul Județean Maramureș, dar și fostul realizator de televiziune Romeo Dobocan. Aceștia se arată optimiști în ceea ce privește rezultatul pe care îl vor obține, în condițiile în care, la alegerile locale, din luna septembrie, PMP a avut un scor excelent, în Maramureș.
”După ce timp de patru ani am reprezentat cu mândrie județul în Parlamentul României, vin, alături de colegii mei, pentru a le cere maramureșenilor votul de încredere, așa cum mi l-au acordat și în 2016. Candidez la Camera Deputaților cu responsabilitate și respect față de locuitorii acestor locuri binecuvântate de Dumnezeu. Nu degeaba se spune că Maramureșul este inima țării. Pentru că tot ceea ce înseamnă tradiție, credință și oameni buni regăsim oriunde am merge pe aceste meleaguri. Iar noi avem datoria de a păstra cât mai puțin alterate valorile pe care părinții și bunicii noștri ni le-au încredințat.
Așa cum în mandatul meu de până acum am atras bani pentru investițiile din județ și am contribuit la realizarea anumitor proiecte strategice, îi asigur pe toți cei care mi-au acordat încrederea că voi fi la fel de hotărât în a valorifica potențialul pe care Maramureșul îl are. Arătând mereu și mereu altora frumusețea sa, numărul celor care ne trec pragul este în creștere. Iar asta nu poate însemna decât bunăstare pentru cei care locuiesc aici. Avem resurse, avem voință, dar și inteligența necesară pentru a le valorifica pe toate acestea”, ne-a declarat deputatul Adrian Todoran.
Alegerile locale pentru Parlamentul României sunt programate a avea loc în data de 6 decembrie, 2020. Maramureșul va avea trei senatori și doi deputați.

Candidații Partidului Mișcarea Populară pentru Camera Deputaților
1) Adrian Todoran
2) Florin Creț
3) Cornel Varga
4) Daniela Filipaș
5) Gabriel Filipciuc
6) Slezinger Bela
7) Adrian Pop
8) Bogdan Pop
9) Călin Panici
Candidații Partidului Mișcarea Populară pentru Senat
1) Lucian Morar
2) George Moldovan
3) Romeo Dobocan
4) Simion Țofei
5) Carmen Ilban

Echipa Partidului Mișcarea Populară este formată din oameni bine pregătiți, profesioniști, oameni care cunosc problemele administrației la cel mai înalt nivel. Aceștia au toată determinarea în a face legi mai bune pentru noi toți. Indiferent dacă vom fi la putere sau în opoziție, nu vom lua parte niciodată la jocuri politice contrare intereselor maramureșenilor. Nevoile lor, bunăstarea acestora sunt singurele aspecte care contează. Voința oamenilor trebuie să fie pentru aleși legea după care guvernează. – deputat Adrian TODORAN

Cătălin MAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.