🕮 Lecții de învățat 🕮 Noua eră antreprenorială

0
83

Larry Farrell este autorul mai multor cărți best seller, printre care se numară “Getting Antreprenorial” sau „The New Antreprenorial Age”. Prima recesiune pe care și-o amintește a fost în prima parte a anilor ’60, apoi în anii ’70, apoi în ’80, și tot așa, ciclic. Când vine o criză, nu este sfârșitul lumii, spune Farrell. Și mai spune că deși SUA sunt în continuare centrul antreprenoriatului mondial, China vine puternic din urmă și urmează să aibă loc anumite schimbări de forțe între țări. Iar cea mai mare problemă în orice economie este crearea de locuri de muncă, pentru a susține economia.
Sunt patru calități pe care trebuie să le dețină antreprenorii. Orice antreprenor trebuie să fie convins că ceea ce face este important. Apoi, antreprenorii de succes se concentrează 100% pe produs și pe consumator. Urmează inovațiile, care produc acțiuni ce se transformă în servicii și produse. Nu în ultimul rând, antreprenorii trebuie să fie motivați de credința în ceea ce fac.
Noua eră antreprenorială este în prezent 100% globală. Iar viitorul țărilor îl constituie bio-tehnologia, fizica avansată, ingineria avansată. Și dă un exemplu: din cele mai mari 100 de companii din SUA care existau acum un secol, în prezent mai există doar 16. Este un ciclu normal. După ce ajungi la vârf, trebuie să cauți să te reinventezi, pentru a începe un nou ciclu.
Lecții de învățat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.