CS Simared, ultimele competiţii din acest an

0
20

În perioada 20-26 octombrie s-au desfăşurat pe lacul Bascov din Piteşti ultimele competiţii oficiale ale anului de kaiac-canoe.
La concursul de selecţie pentru Centrul Olimpic, Bogdan Pânzaru (CS Simared Baia Mare) a câştigat detaşat proba de Kaiac 1 1.000 m, într-o probă în care au concurat 48 de sportivi, iar mai bine de jumătate sunt mai mari decât sportivul băimărean.
A urmat Campionatul Naţional de Kaiac Maraton, unde acelaşi Bogdan Pânzaru avea să-şi adjudece proba de Kaiac 1 cadeţi 7.000 m într-o manieră categorică de adevărat kaiacist. Plăcut impresionat de evoluţia elevului lui Costel Başa în cele două curse, preşedintele FRKC Ioan Bârlădeanu a dorit să oficieze această premiere.
Chiar dacă nu au urcat pe podium la acest campionat naţional de maraton, cele două dubluri, Matei Ogroniciuc + Aris Ardelean şi Tudor Deac + Rafael One au ocupat locurile 5, respectiv 7 în probele de Kaiac 2 7.000 m, ei fiind la prima participare la o competiţie de acest gen.
Un alt sportiv legitimat la Simared Baia Mare, Roland Kupaş, a avut o „viaţă grea” în proba de Kaiac 1 J II 10.000 m, probă la care au concurat mulţi sportivi ai lotului naţional, în final Roland clasându-se pe locul 7. Să nu uităm că anul trecut Kupaş a cucerit medalia de bronz în proba de Kaiac 1 7.000 m.
Ca şi concluzie, putem spune că a fost anul lui Bogdan Pânzaru, cu două medalii de aur cucerite atât la viteză, cât şi la maraton. De asemenea, CS Simared Baia Mare se poate mândri că are doi sportivi în lotul naţional, cât şi în centrul olimpic, Roland Kupaş şi Bogdan Pânzaru. În această listă îl putem adăuga şi pe Paul Perşe, sportiv al lotului olimpic, în prezent legitimat la Dinamo Bucureşti.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.