Primar nou în Gârdani, cu intenții bune!!

0
76

În această perioadă are loc schimbarea de primari, unde a fost cazul, în administrația locală maramureșeană. Rând pe rând, vom trece să-i salutăm și să-i întrebăm ce au de gând să facă pentru comunitățile lor în următorii 4 ani. Pe primarul nou din Gârdani, Nelu Radu DRAGOŞ, l-am prins în a doua zi după preluarea mandatului.
„Prioritatea majoră a comunei noastre este potabilizarea apei. Avem rețele de apă, avem filtre, avem puțuri, dar nu avem apă potabilă. Dimpotrivă, s-a investit enorm în filtre și-n puțuri cu apă ce ridică mari probleme, apa are mare concentrație de amoniac, nu e potabilă. Mă gândesc că va trebui să găsim altă sursă, cetățenii au nevoie de apă potabilă! Apoi, avem de finalizat rețeaua de canalizare, mai sunt 30% din rețea de extins. Și nu în ultimul rând, suntem singura comună din Codru care n-a făcut un centimetru de asfalt în ultimii zece ani… Vreau să consult cetățenii, vreau transparență și corectitudine și mai vreau ca toți locuitorii să beneficieze de investiții”, spune primarul Nelu DRAGOŞ.
Un alt punct pe care ar vrea să-l rezolve ar fi renașterea castelului Blomberg, să redevină un punct de atracție, fie printr-o colaborare a proprietarilor cu Primăria, fie cu școala.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.