Bani alocați pentru investiții în sănătate și învățământ în Maramureș

0
42

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a alocat, prin CNI, alte sume de bani pentru investiții în două domenii importante: sănătate și învățământ.
Astfel, mai multe obiective dintr-o serie de comune maramureșene au primit fonduri pentru lucrări de reabilitare sau construire efectivă.
„15 noi obiective de investiții pentru Maramureș: 9 dintre ele fac parte din Subprogramul „Unități sanitare”, iar alte 6 din Subprogramul „Unități și instituții de învățământ de stat”, încadrate în „Programul Național de Construcții de interes public”. Proiectele se realizează de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții. Pe listele publicate adiacent se regăsesc obiectivele ce pot fi construite, reabilitate, consolidate, modernizate și dotate în localități precum Ariniș, Borșa, Bârsana, Cavnic, Coroieni, Fărcașa, Giulești, Groși, Oncești, Poienile Izei, Sighetu Marmației, Târgu Lăpuș, Vișeu de Sus. Mă simt onorat să pot face lucrurile să se întâmple pentru Maramureș, din funcția de Secretar de Stat la MLPDA și nu mă opresc aici”, a declarat Florin Creț, secretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.