Asociația Esperando are nevoie de ajutor pentru finalizarea Centrului

0
29

Iată cum arată în acest moment sălile care ar trebui să găzduiască ședințele de Psihologie (foto). Este nevoie de ajutorul vostru pentru a aduce aceste încăperi într-un stadiu funcțional. Pentru a finaliza cabinetele de psihologie, mai este nevoie de 4 calorifere, parchet, 4 uși, 5 corpuri iluminat și prize.
Este nevoie a fi grăbite lucrările la Centrul Esperando pentru a putea reîncepe cât mai curând ședințele de recuperare, pentru un număr cât mai mare de persoane cu afecțiuni/ dizabilități fizice. Din cauza normelor impuse de pandemie și a actualului spațiu în care copiii, tinerii și persoanele cu dizabilități își derulează activitatea, aceștia au fost nevoiți să reia doar ședințele de recuperare fizică, într-un număr restrâns. Așa că, orice ajutor este bine-venit și cu adevărat important pentru cei care au nevoie de recuperare!
Cine dorește să ajute poate să o facă, donând materiale de construcții, depunând muncă voluntară în construcții ori donând bani în contul asociației RO76 OTPV 3500 0103 2546 RO01, deschis la OTP Bank Baia Mare, donații cu cardul, securizat, în deplină siguranță, online: https://www.globalpay.ro/eDo…/public/donatie/index/lang/ro. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.