CS Minaur – primul eșec • CSC Sânmartin – CS Minaur Baia Mare 4-2 (2-1)

0
82

CS Minaur Baia Mare a suferit primul eșec al sezonului în restanța de miercuri din deplasare cu CSC Sânmartin, 4-2 (2-1), și a fost detronat din fotoliul de lider.

Meciul de la Sânmartin a debutat excelent pentru oaspeți, care au marcat încă din minutul 2, Vasile Pop reluând din apropiere în urma unui corner: 0-1. Gazdele acuză șocul primirii golului, iar poarta noastră nu este amenințată deloc o bună bucată de vreme. Până în minutul 26, când Fila nu a degajat suficient de lung și Dardai a trimis din prima de la 35 m în poarta părăsită: 1-1. Sânmartin simte momentele prielnice și peste alte cinci minute va prelua conducerea, Ionuț Ban marcând din colțul careului de 6 m: 2-1. Cu trei modificări efectuate la pauză, galben-albaștrii vor alerga după egalare, care va surveni în minutul 68. După ce balonul va circula pe traseul Minteuan-Szekely-Serediuc, ultimul va pune latul din 8 m și balonul va poposi în colțul din stânga lui Barabaș: 2-2. Momentul psihologic al jocului pentru Minaur s-a petrecut în minutul 75, când băimărenii au beneficiat de un penalty, irosit în cele din urmă de Donca, care a trimis pe lângă. Ne-am jucat cu focul și ne-am ars. Fiindcă CSC Sânmartin nu va rata această șansă în minutul 84, Paul Cristian trântindu-l în careu pe Suciu, fundașul băimărean alegându-se și cu cartonașul roșu. Lovitura de la punctul cu var a fost transformată cu sânge rece de Sorian și gazdele preluau din nou conducerea: 3-2. Băieții lui Toma au forțat egalarea pe final, iar descoperirea în defensivă a însemnat spații consistente pentru gazde. Care vor specula în minutele de prelungire această oportunitate și Suciu va clarifica situația celor trei puncte cu o scăriță frumoasă în minutul 90+2: 4-2.

• CSC Sânmartin: Barabaș – D. Dardai, A. Pintea, D. Lupșe, M. Arsene, Fl. Pop, Al. Sorian (90, I. Cuc), Habakuk, I. Ban (75, Tiponuț), Sfârlea (56, R. Baciu), P. Suciu. Antrenor: Cosmin Bodea.
CS Minaur Baia Mare: K. Fila – Prunescu, Tînc, P. Cristian, Kr. Szekely – Ofrim (46, Măhălean), Donca, Giurgiu (46, Parnău), V. Pop (46, Berindea) – B. Minteuan, S. Serediuc (83, I. Hațiegan). Antrenor: Dorin Toma.
• Arbitri: Szabolcs Kovacs (Carei) – Marius Bălan (Cluj), Antal Csaba (Cluj). Observatori FRF: Silviu Mocanu (Arad), Teodor Biriș (Hunedoara).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.