Focar la Gloria Bistrița

0
38

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a anunțat, miercuri seara, pe Facebook, că în urma testării întregii delegații care a participat la turneul de la Sfântu Gheorghe, din Liga Națională de handbal feminin, s-au înregistrat 20 de cazuri pozitive la Covid-19.
”De ce ne-a fost frică nu am scăpat. Deși au fost respectate toate regulile de prevenție și am făcut toate demersurile necesare pentru a proteja echipa CS Gloria Bistrița-Năsăud, din păcate, la testul Covid-19 efectuat astăzi (miercuri, n. red.) de întreaga delegație participantă la turneul de la Sfântu Gheorghe, unde am disputat 4 meciuri în 6 zile, avem rezultate pozitive. Este vorba despre 20 de cazuri, două rezultate incerte și alte trei negative”, se arată în comunicatul semnat de directorul Vasile Eugen Cosma.
La turneul de la Sfântu Gheorghe ultimul adversar al bistrițencelor a fost CS Minaur Baia Mare, meci încheiat cu victoria echipei noastre, 27-23.

Masculin
Divizia A masculină va începe peste două săptămâni

Lunga așteptare a echipelor din eșalonul secund masculin se apropie de sfârșit.
Într-o videoconferință desfășurată la începutul acestei săptămâni, conducerea Federației Române de Handbal a anunțat că pentru ediția 2020-2021 a Diviziei A masculine s-au înscris 25 de echipe. Acestea vor fi împărțite în 3 serii (ce vor fi anunțate în perioada următoare), sistemul de desfășurare și protocolul medical fiind similare cu cele din primul eșalon, iar primele turnee ar urma să aibă loc peste două săptămâni. Conform Regulamentului FRH pentru Divizia A cu 3 serii, primele două clasate din fiecare serie și cele mai bune 2 echipe de pe locul 3 se vor califica la turneul final. Ca până acum, dacă o echipă fără drept de promovare se va situa pe unul dintre primele 3 locuri, se va reface clasamentul fără rezultatele echipelor care nu au drept de promovare (echipa a doua a unui club de Liga Națională, echipe de juniori, C.N.E.-uri, C.N.O.P.J.-uri).
(handbalmania.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.