“Găluște” tradiționale preparate de o maramureșeancă la Chefi la cuțite

0
56

În rândul săliștencelor care au impresionat juriul de la Chefi la cuțite s-a aflat și Maria Iuga.
Concurenta a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a dezvălui cât de frumoasă este viața maramureșenilor din Săliștea de Sus! Ca să-i impresioneze pe cei trei chefi, concurenta a decis astfel să pregătească ″găluște″ cum se spune în zona sa la sarmale.
Astfel, Maria Iuga a pregătit sarmale cu carne afumată și slănină, servite alături de un pahar de horincă. „Totul e făcut de mine, e de casă. Eu am venit de drag aici, să le aduc tradiție. Mă gândesc că lumea s-a săturat de specialități. Asta e cea mai mare bucurie a mea, că ți-am adus ce știu eu să fac și ce au făcut strămoșii și oamenii din zona din care vin”, a dezvăluit Maria Iuga. Administrator de hotel, Maria Iuga a povestit că nu există vreun eveniment din viața localnicilor fără ca pe masă să se afle și mult iubitele sarmale. Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.