4 maramureşeni cercetaţi şi 18.000 pachete cu țigări confiscate

0
29

Percheziţii în Sarasău
Polițiști de frontieră din Sarasău au efectuat o percheziţie domiciliară, în baza unui mandat emis de către Judecătoria Sighetu Marmației, pe raza localității Sarasău, la un imobil, în prezența proprietarilor, doi cetățeni români, o femeie și un bărbat, în vârstă de 39, respectiv 42 de ani.
Pe timpul percheziției s-au descoperit, într-un solar, 18 colete, care conțineau 18.000 pachete cu ţigări, de provenienţă Republica Moldova și Duty-Free. Tot la locația respectivă au fost descoperiţi, ascunşi în podul casei, respectiv în beciul imobilului, doi bărbaţi, cetățeni români, în vârstă de 33 şi 41 de ani, domiciliați în județul Maramureș, implicați în activitatea infracțională.
Totodată, au mai fost descoperite două autovehicule, unul înmatriculat în Polonia, având spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor, iar celalalt fără număr de înmatriculare. Autovehiculele au fost ridicate și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.
Ţigările, în valoare de 210.600 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, pentru cele 4 persoane.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.