În Firiza • Bărbat decedat în pădure

0
29

Luni, la ora 16, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către o femeie despre faptul că în jurul orei 15, în timp ce se afla cu soțul său, în pădurea Fâșova, situată în cartierul Firiza, acestuia i s-a făcut rău și a decedat.
La fața locului, polițiștii au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat, de 55 de ani, din Bistrița-Năsăud.
Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.


Acțiuni privind legalitatea deplasării

Marți, au fost verificate 188 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, au fost legitimate 1.781 persoane și verificate 575 mijloace de transport, din care 33 mijloace de transport public în comun și 8 operatori autorizați / transportatori de persoane.
În total, pentru neregulile constatate au fost aplicate 201 sancțiuni contravenționale: 188 – pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 7 – operatorilor autorizați/transportatorilor de persoane pentru nerespectarea măsurilor impuse, 4 – pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea și 2 – pentru fapte de natură economică în context COVID-19.
Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 35.000 lei.
Totodată, începând cu data de 9 noiembrie, au intrat în vigoare noile măsuri instituite ca urmare a modificărilor și completărilor aduse prin HG nr. 935/2020.
În acest context, marți noaptea, în intervalul orar 23-5, polițiștii maramureșeni au depistat 53 de persoane care nu au respectat măsurile privind deplasarea/libera circulație.
Au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.500 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.