Trei drumuri turistice vor deveni drumuri județene

0
119

• Consiliul Județean Maramureș a alocat 4.425.000 lei Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru fondul de salarii aferent lunii octombrie, urmând a se face încă o rectificare de buget în luna decembrie.
• S-au alocat 1.356.000 lei și încă 1.900.000 lei pentru realizarea studiilor de fezabilitate pentru drumurile județene. Banii se vor lua de la alte categorii de cheltuieli și se vor aloca pe secțiunea de dezvoltare, mai precis, pe studii de fezabilitate care nu au fost efectuate.
Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș: „Vreau ca în cel mai scurt timp aceste studii de fezabilitate să intre în licitație publică, să selectăm un operator economic care să execute aceste studii iar anul viitor să putem depune cererea de finanțare pentru aceste obiective extrem de importante. Vorbim aici de peste 80 kilometri de drum județean. În etapa a doua vom pregăti peste 70 km de drumuri județene. În cursul anului viitor doresc să mai executăm studii de fezabilitate pentru alte 3 drumuri turistice importante. Este vorba despre Băiuț-Botiza, Blidari-Săpânța și Petrova-Bârsana. Trei drumuri de munte, transformate în drumuri județene. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.