Ziua Mondială a Orfanilor

0
11

Donați pentru copiii orfani!
În contextul crizei actuale, tot mai multe familii din România se confruntă cu sărăcia extremă, iar copiii acestor familii riscă să ajungă în orfelinate, lipsiți de dragoste, atenție și ocrotire. Este misiunea HHC România, dar și a noastră, a tuturor, a celor care cred că locul fiecărui copil este acasă, alături de familie, să dăm o mână de ajutor, să facem o donație.
Cel mai simplu, este să dăm chiar acum un SMS cu HOPE la 8844. Prin acest SMS vom dona 2 euro lunar. Dacă vreți să faceți o donație online, intrați pe PrețulBinelui.ro și veți găsi acolo mai multe variante prin care puteți ajuta.
Cu ajutorul fiecăruia dintre noi, Hope and Homes for Children Romania va duce în casele a 1.600 de copii care trăiesc în sărăcie extremă, hrană, haine groase, lemne pentru foc și materiale de construcție. Cu intervenții care nu costă mult, un copil aflat azi în sărăcie extremă, în curând poate trăi în siguranță alături de propria familie.
În România, anul acesta peste 4.800 de copii trăiesc în 166 de centre de plasament și din cauza crizei pe care o traversăm, numărul copiilor din orfelinate poate crește semnificativ. În mod tragic, milioane de copii de pe tot globul au rămas orfani sau nu cresc alături de părinții și familiile lor, din mai multe motive: război, foamete, migrație, boală sau sărăcie. Pentru a ne asigura că toți acești copii nu sunt uitați, s-a marcat, alături de Hope and Homes for Children, Ziua Mondială a Orfanilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.