Nici măcar un punct • • SCM Gloria Buzău – ACS Fotbal Comuna Recea 2-0 (2-0)

0
56

ACS Fotbal Comuna Recea nu s-a ales nici măcar cu un punct din restanța cu SCM Gloria Buzău, desfășurată miercuri după-amiază în deplasare, pierzând întâlnirea în decurs de numai patru minute, 2-0 (2-0).

Chiar dacă în tabăra gazdelor au lipsit câțiva jucători importanți, tot formația antrenată de Ilie Stan a fost vioara întâi, oaspeții limitându-se să joace pe contraatac, punând în pericol poarta adversă în puține momente. Astfel, cele trei puncte acontate de buzoieni, care i-a și dus pe locul patru, sunt absolut meritate, dar când te mulțumești cu puțin, cu atât te alegi. Pentru formația antrenată de Nae Constantin se anunță o nouă deplasare complicată, sâmbătă, în cadrul etapei 13, urmând să evolueze la Metaloglobus București.
Gloria Buzău a trecut prima oară în avantaj în minutul 25, până atunci dominând partida autoritar. Bakmaz a comis henț în propria suprafață și Tucaliuc a transformat fără emoții: 1-0. Nu se reia bine jocul de la centru că în minutul 29 gazdele se desprind la două goluri, Iulian Roșu marcând aproape de vinclul colțului scurt, cu un șut de la 10 m: 2-0. Comuna Recea are o bună oportunitate de a reintra în meci, însă lovitura liberă executată de Romariu Rus de la 30 m (min. 31) lovește transversala. Nici Bakmaz nu este mai inspirat în minutul 36, când ratează întâlnirea cu balonul la o lovitură liberă expediată de Micaș. Repriza se încheie cu ocazia lui Balgiu din minutul 37, Răilean fiind salvat de bară. Partea secundă nu a mai oferit atâtea situații, fiind de consemnat doar două ocazii, câte una de fiecare parte, Iurcu în minutul 65, respectiv Coman în minutul 52.

• SCM Gloria Buzău: Stoian – Pîrvulescu, Ioniță, Toma, Nedelea – Balgiu (cpt.), Roșu (87, Huiban), Ciobanu (87, Stăiculescu), Pațurcă (82, Ghinga) – Tucaliuc (60, Perju), Iurcu (87, Piftor). Antrenor: Ilie Stan.
• ACS Fotbal Recea: Răilean – Potcoavă, Oiță (90+2, Urs), Bakmaz, Jucan (81, Lung) – Micaș (70, Szecui), Akhmatov, Luboya (70, Mărieș), R. Rus – Văsălie, M. Coman. Antrenor: Nicolae Constantin.
• Arbitri: Andrei Baciu – Mihăiță Adrian Noroc (ambii Botoșani), Damian Antal (Bacău). Rezervă: Dragoș Turcanu (Piatra Neamț). Observatori FRF: Simona Renta, Ioan Silviu Veronel (ambii Galați).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.