Extinderea asfaltării până în cătunul Luhei

0
16

Localnicii din cătunul Luhei, Poienile de Sub Munte, au solicitat ca asfaltarea Drumului Județean 187 să fie prelungită cu încă 4 kilometri, până în cătunul Luhei.
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, împreună cu primarul din Poienile de Sub Munte, Alexa Chifa, s-au întâlnit cu Mihai Boga, director executiv SC Conrep, pentru a discuta acest aspect. În zona amintită locuiesc circa 1.000 de oameni care ar beneficia de pe urma acestor lucrări.
„Anul viitor, vom face toate demersurile împreună cu executantul pentru a extinde reabilitarea drumului. Am solicitat de asemenea conducerii societății să finalizeze în cel mai scurt timp asfaltarea dinspre Poienile de Sub Munte spre Ruscova și am primit asigurări că se vor finaliza în regim de urgență aceste lucrări pe sectorul acesta de drum. Ne dorim ca circulația mașinilor în zonă să se desfășoare în siguranță, având în vedere că în acest moment porțiunea este cea mai afectată”, spune Ionel Bogdan.
Termenul de finalizare al lucrării este stabilit pentru luna iunie 2021. Valoarea investiției se ridică la peste 57 milioane lei. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.